Conceptul NEFICO

Prin serviciul cu același nume, compania noastră își propune să implementeze pe piața din România un concept de asistență în scopul diferențierii business-ului dumneavoastră de celelalte companii concurente. În acest sens, serviciul Nefico este disponibil pentru o multitudine de domenii, cu o capacitate ridicată de a aduce plusvaloare pentru compania dvs.

Fondatorii Nefico au gândit acest concept odată cu apariția pandemiei, când societatea din România a început a deveni mult mai interesată în a găsi diferite metode prin care să își eficientizeze diferitele activități, fie cele legate de personalitatea fizică, fie de cea juridică, intrând cu această ocazie în era tehnologiei deja bine cunoscută în Europa de Nord și cea de Vest, SUA și o parte din Asia.

Serviciul Nefico se adresează în principal activităților din sectorul serviciilor precum HoReCa, unde apariția virusului Sars-Cov-2 a condus la nenumărate situații, precum lipsa capacității de a mai funcționa, sau scăderi ale vânzărilor de pănă la 90%, dar nu numai. Prin intermediul acestui serviciu, companii din industrie sau comerț își pot prezenta mai ușor fișa tehnică a produsului, instrucțiunile de folosire, certificatele obținute în vederea comercializării produsului, iar lista poate continua, prin atașarea unui tag NFC amplasat pe spatele produsului, sau în oricare alt loc considerat adecvat de către client.
Serviciul NEFICO vine și în ajutorul brand-urilor românești care activează în industria textilă, implicit în industria modei prin înaintarea propunerii de a atașa produselor un tag NFC rezistent la spălare, prin intermediul căruia cumpărătorul să beneficieze de un mesaj personalizat, de la caz la caz în momentul în care primește pachetul ce conține produsul dorit.
Deși este o societate nou înființată, în anul 2021, Nefico Data Solutions își propune să satisfacă pe deplin cerințele potențialilor săi clienți, motiv pentru care oferă o garanție de 6 luni din momentul semnării contractului pentru produsele auxiliare serviciilor sale (tag-urile NFC), urmând ca după expirarea perioadei de garanție, clienții să aibă posibilitatea de a continua colaborarea printr-un contract de mentenanță a produselor și serviciilor oferite de către Nefico Data Solutions SRL.

În procesul derulării activității societății, administratorii Nefico Data Solutions SRL asigură potențialii clienți de utilizarea celor mai bune materii prime în scopul bunei funcționări a serviciilor lor. Astfel, tag-urile NFC beneficiază de o verificare minuțioasă a capacității de funcționare pe termen lung și în condiții vaste, iar colantul aplicat deasupra acestor tag-uri NFC, unde necesită, este de cea mai bună calitate, produs de cunoscuta marcă 3M, cu proveniență SUA.

Află mai multe

Recomandat cu incredere de partenerii nostri

Recomandat cu incredere de partenerii nostri