Brățări RFID pentru evenimente

Acest tip de brățări sunt realizate dintr-un cip RFID* alăturat de un material textil sau de hârtie.

NEFICO poate realiza brățări RFID cu scopul de a permite accesul la mapa evenimentului, pentru a avea o imagine clară a facilităților ce sunt prezente în cadru acestuia sau pentru a ușura căutarea și evitarea instalării panourilor de tip “InfoPoint”.

Totodată permitem afișarea locației, datei și orei la care încep evenimentele, dar și acținui interactive ce permit organizatorilor să întrețină relația cu persoanele ce participă la eveniment, de exemplu mesaje personalizate, informații suplimentare etc..

În același timp putem realiza brățări ce redirecționeaza clientul către evenimentul postat pe rețelele de socializare precum Facebook, Instagram, Twitter etc. în vederea oferirii feedback-ului. Știm cu toții ca feedback-ul oferit de către clienți este important, mai ales pentru îmbunătățirea punctelor slabe în cadrul urmatoarelor evenimente.

Toate acestea pot fi accesate chiar de la încheietura mâinii tale.

*Tehnologia RFID – “Identificarea prin Frecvențe Radio” constă în apropierea cipului atașat brățării de smartphone-ul personal în vederea prezentării a numeroase acțiuni alese de client.

Solicitați acest serviciu