NEFICO Sticker Pads

Domeniul nostru principal de activitate se adresează în special companiilor din domeniul HoReCa, anume, baruri si restaurante, cafenele, hoteluri, pensiuni etc.

Conceptul Nefico Sticker Pads are rolul de a ușura anumite procese și a diminua acțiunile interumane, care sunt evitate în contextul actual al pandemiei.

Acestea se bazează pe tehnologia NFC (Near Field Communication) și presupune apropierea smartphone-ului personal dotat cu NFC Reader de cipul nostru. Prin urmare, un simplu gest deschide o gamă largă de procese, multe dintre ele având posibilitatea de a fi personalizate pentru cerințele fiecarui client in parte.

Aceste cipuri se pot atașa pe fiecare masă a localului alături de un autocolant rezistent produs de “3M S.U.A”, fapt ce ne permite realizarea unei grafici diferite pentru fiecare locație in parte și evitarea deteriorării acestora.

Restaurante, baruri și cafenele

Nefico Sticker Pads se lipesc pe fiecare masă cu intenția de a ușura anumite procese, dar și pentru a întreține relația localului cu clienții săi.

Putem integra în aceste Pad-uri o gamă largă de acțiuni automatizate, precum posibilitatea clientului de a vizualiza meniul localului chiar pe smartphone-ul său. Folosind acest proces, atât chelnerul cât și clientul interactionează fară a mai fi nevoie de atingerea obiectelor. În același timp, folosind shortcut-ul NEFICO, veți reduce costurile de producție ale meniurilor, totul fiind virtual. Totodată, în cazul modificării produselor din meniu, totul se poate face cu o simpla apăsare de buton.

Integrarea unui cod de tip QR, ce poate fi scanat, conectând automat clientul la rețeaua de internet a localului dvs. este un alt proces ce se poate adăuga Pad-ului nostru. (Apple nu permite conectarea la rețele de internet cu ajutorul cipurilor NFC, în acest sens am optat pentru o varianta auxiliară eficientă și rapidă, codul QR)

Pentru relaționarea cu publicul putem cripta cipurile astfel încât clientul să poată oferi review-uri despre locația dvs. prin intermediul aplicației TripAdvisor sau chiar redirecționarea acestuia către rețelele sociale (Facebook / Instagram) ale business-ului dvs.

Hoteluri, hosteluri, pensiuni

Nefico Sticker Pads pot fi lipite pe fiecare noptieră din camerele dvs. astfel încât clientul căruia îi oferiți serviciul de cazare să poată avea la îndemană numeroase procese.

Pad-urile noastre permit clientului, prin simpla atingere a cipului cu spatele smartphone-ului, să apeleze recepția sau să plaseze o comandă de tip “roomservice”.

În același timp, putem integra un cod de tip QR, ce poate fi scanat, conectând automat clientul la rețeaua de internet a complexului.

Totodată, putem integra și meniul restaurantului hotelului, astfel încat clientul să poată vizualiza și să își aleagă ce ar dori să consume.

Pentru relaționarea cu publicul putem cripta cipurile astfel încat clientul să poată oferi review-uri despre locația dvs. prin intermediul aplicației TripAdvisor sau chiar redirecționarea acestuia către rețelele sociale (Facebook / Instagram) ale business-ului dvs.

Solicitați acest serviciu