Stikere NFC personalizate

Stikerele personalizate NEFICO, bazate pe tehnologia NFC, pot dezvolta creșterea audienței publicului țintă pentru anumite acțiuni desfășurate în mediul online.

De exemplu, dacă dorești ca aplicația ta să acumuleze notorietate, aceste stikere pot fi criptate astfel încat persoana care a scanat să fie redirecționată către magazinul virtual de aplicații (App Store / Magazin Play). De asemenea, stikerele permit oferirea review-urilor sau acumularea urmăritorilor pe rețelele sociale (Facebook / Instagram), dar și in cazul afacerilor de tip “E-Commerce” acestea pot întreține relația cu clienții după ce aceștia au achiziționat produsele dvs.

În același timp pot fi folosite pentru a oferi mici cadouri branduite cu logoul afacerii respective, redirecționând către site-ul acesteia, pagina de Facebook / Instagram, locația punctului de lucru etc..

Acestea se adresează clienților ce doresc să împartă cât mai multă informație într-o arie cât mai largă, stickerele pot fi utilizate pentru o gamă largă de produse, în scopul prevenirii comercializării produselor contrafacute. Astfel, la apropierea acestuia de eticheta produsului în care este integrat cipul nostru, clientul va fi redirecționat către site-ul oficial al afacerii dvs. fiind informat că a achiziționat un produs autentic. Vezi mai multe detalii despre asta

Solicitați acest serviciu