Meniu interactiv adaptat noilor condiții

Meniurile se bazează pe aceeași tehnologie prezentată până acum și anume, tehnologia NFC.

Pe scurt, această tehnologie permite utilizatorului să își apropie smartphone-ul de cipul nostru care este integrat în meniu, redirecționându-l către o pagină web unde îi va fi prezentat întreg meniului cafenelei, restaurantului sau barului dvs.

Cum vă pot ajuta meniurile NEFICO?

În primul rând, privind contextul pandemiei cu care ne confruntăm și reticiența persoanelor de a mai realiza acțiuni interumane, meniul nostru este cea mai sigură cale prin care puteți evita aceste contexte. Folosind câte un meniu pentru fiecare masa, atât chelnerul cât și clientul interacționează fără a mai fi nevoie de atingerea altor instrumente auxiliare.

În al doilea rând, folosind acest tip de meniu, veți reduce costurile de producție, fiind necesar tipărirea unui simplu meniu de tip “Table Tent”, nu a întregului meniu. Totodată, în cazul în care doriți să adaugați sau să eliminați un produs din gama dvs., o puteți face online, fără a mai fi nevoie de retipărirea acestuia, economisind timp și resurse.

De asemenea, clientul poate vizualiza meniul online, astfel, în cazul în care mai sunt persoane ce trebuie să ajungă, sau doresc să comande “to go” link-ul meniului poate fi redirecționat cu ușurință.

Totodată, putem integra un cod de tip QR, ce poate fi scanat, conectând automat clientul la rețeaua de internet a localului dvs. fară a mai fi nevoie de interacțiune cu personalul companiei.

Solicitați acest serviciu